page-header

Apartman

Apartman részletek
  • Férőhely 5 fő számára
  • Hűtő / fűtő klíma
  • Felszerelt amerikai konyha, nappali LCD TV-vel
  • Parkolási lehetőség zárt udvarban
  • Újabb építésű társasház tetőterében
  • Két szoba, 1 franciaágy, 2 egyszemélyes ágy
  • Ingyen Wifi, kábel tv szolgáltatások
  • Zárható tároló

A Boróka Apartman egy 6 lakásból álló újabb építésű társasház 2.emeletén található. A lakás teljeskörű felújításon esett át, ezért a környék kis ékszerdobozának tekinthető. 

Ebben a luxus apartmanban 5 fő pihenheti ki kényelmesen az egész éves fáradalmakat, illetve töltődhet fel az év további részére. 

 

Hatalmas figyelmet fordítottunk arra, hogy ez a lakás mindenki kényelmét szolgálja. Mivel a lakás a tetőtérben helyezkedik el, a legmodernebb hűtő / fűtő klíma szolgáltatja a kellemes hőmérsékletet az év minden időszakában. 

 

A lakás két szobájából az egyikben franciaágy kapott helyet, a másikban 2 db egyszemélyes ágy található.

Az amerikai konyhás nappaliban okos LCD tv-t helyeztünk el, többek között azért is, hogyha esetleg bármi kérdés felmerülne a turisztikai látványosságokkal kapcsolatban, kényelmesen a hatalmas sarokgarnitúrán ülve lehessen nézni a nagyobb képernyőn, vagy esetleg egy fárasztó napos délután, laza chill zenét hallgatva egy pohár bor mellett relaxálni legyen lehetőség. 

 

Mindezeket természetesen az ingyenes wifi teszi lehetővé, amihez persze a több csatornából álló kábel tv szolgáltatás is tartozik. 

A pihentető éjszakai alvás után, a modern mindennel felszerelt konyhában készíthetjük el a reggelinket. Az itt található mikro mellett, helyet kapott a 3 ill. 6 fő számára kv-t készítő Bialetti kotyogó, a nespresso nagyszerű tejhabosítója gondolva a latte és a cappuccino szerelmeseire is. 

 

Mindezek után indulhat a szabadtéri programozás.

Nincs más dolgunk, csak elsétálni a városközpontba, vagy a Tisza-tó partjához, ahol akár egy kellemes pikniket is tervezhetünk, vagy kerékpárt bérelve  a 300 méterre lévő kölcsönzőtől, akár a tavat is meg tudjuk kerülni a kiépített kerékpárúton, majd tárolhatjuk a bringákat a zárt tárolóban. Mindezek mellett a csodálatos Tisza számtalan kikapcsolódási lehetőséget rejteget.

Szóval nem kell mást tenni az ide látogatóknak, csak felfedezni a Tisza-tó rejtelmes világát, hiszen az ehhez szorosan hozzátartozó kellemes pihenésre, regenerálódásra alkalmas szállást Mi biztosítjuk. 

 

Szeretettel várunk minden kedves régi és új vendéget! 

Üdvözlettel,

Boróka Apartman Csapata

Megtetszett? Foglalj most!

Szeretettel várunk minden kedves régi és új vendéget!